dijous, 10 de febrer del 2011

Les obres de la variant de l'Aldea es reprenen



Les obres de construcció de la variant de la N-340 a l’Aldea estan aturades des des del juliol de 2010. L’empresa adjudicatària, Construcciones Sánchez-Domínguez, SA, va decidir interrompre els treballs després que el Ministeri de Foment li comuniqués que no hi havia finançament per continuar el projecte dins d’aquest exercici.
L'alcalde de l'Aldea va afirmar en aquell moment: «Estic molt disgustat, l’obra avançava a bon ritme i el compromís de Foment era acabar la variant, a molt tardar, a finals de 2011». Ara, el projecte podria enllestir-se ara al 2013.
El ministeri de Foment va confirmar a principis de febrer i per escrit a l’Ajuntament de l’Aldea que reprendrà les obres de la variant. És la primera vegada des que el 31 de juliol es va paralitzar la construcció de la variant de la nacional 340 a l’Aldea que Foment s’ha dirigit al consistori per informar-lo sobre aquesta infraestructura. En la carta, el ministeri assegura que l’obra és prioritària i que enguany disposarà d’un pressupost de més de 15 milions d’euros per deixar totalment aquesta via enllestida. Amb tot, no s’especifica quan reiniciarà les obres ni quin serà el calendari d’execució. A hores d’ara està executada en un 45%.

Aitor i Dídac