divendres, 4 de febrer del 2011

DOS RUBIAS DE PELO EN PECHO


Aquesta pel·lícula està dirigida per Keenen Ivory Wayans i està distribuïda per Columbia Pictures.

Direcció: Keenen Ivory Wayans.
País: USA.
Any: 2004
Duració: 97 min.
Gènere: Comedia.

La pel·lícula tracta de dos cantants que han de fer un concert. Quan van amb el cotxe amb dos policies de color, tenen un accident perquè el seu gos no para de moure's. Després els policies decideixen disfressar-se d'elles, posant-se cabell postís i pell blanca.

Mentre estan disfressats els passen moltes coses. Per exemple, que coneixen les amigues de les cantants i els fan anar de compres; també s'enfronten a les seues rivals insultant-les i ballant. La dona d'un dels policies va anar a l'hotel on estaven els policies i quan va entrar es va trobar roba interior de dona i es pensava que l'home estava amb una altra dona i es van barallar.

Al final les cantants reals van veure una revista on sortia l'actuació de les falses. Llavors, a les autèntiques, les truquen per a participar en una passarel·la de moda i les que no eren reals (els policies) també hi assisteixen per participar-hi. És llavors quan els descobreixen i els fan deixar les plaques i les pistoles. Però després els van tornar a deixar ser policies.

Arantxa i Míriam.