dimarts, 13 de maig del 2014

Mitja Marató a l'Ampolla

El dijous 1 de maig es va fer la mitja marató a l'Ampolla, que consisteix a fer un recorregut de 21 kilòmetres corrent. El recorregut va començar a les 9 h i va durar fins a les 11.30 h. Aquesta cursa començà a la Roca Plana, va seguir per la punta del port, donava una volta urbana, després pel passeig de cara al Goleró cap a dins, i es donava una altra vegada aquesta volta però sense la volta urbana. I finalment s'acabava a la Roca Plana.

En aquesta cursa hi va participar Joel Curto, alumne de 1r de BAT de l'Institut de Camarles. Ens ha contat que no la va poder realitzar tota pel fet que va beure una beguda amb gas i als 14 km va haver de parar perquè no li va sentar bé.

Els corredors ampolleros, David Curto i Jaume Colomines, van participar a la cursa i van guanyar una copa.