dimecres, 7 de maig de 2014

La Diada de l'Ostra del Delta a l'Ampolla


L’Ampolla va repartir 2.500 quilos d’ostres en la Diada de l’Ostra del Delta, un referent turístic i gastronòmic que va arribar a la vint-i-quatrena edició. A partir de les 12 h, els restauradors de la localitat van oferir una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta.

Com a novetat d'enguany, els restaurants adherits a les Jornades gastronòmiques van presentar un plat d’ostra cuinada, el qual va ser valorat per un jurat. El jurat que va avaluar els plats va estar format per professionals relacionats amb el món de la gastronomia.

En acabar es va veure com es cuinen tres plats d’ostra: tartar d’ostra del Delta amb melmelada de tomàquet, ostra del Delta amb all-i-oli suau de gamba i ostra del Delta amb salsa atomatada i crostons d’all.

Entre les 12.30 i les 14 hores es va fer la degustació popular d’ostres, acompanyades de cava, a la llotja del port pesquer de l’Ampolla, on hi va haver una actuació de música en viu.

Carmen, Aleix i Mirabela