dimarts, 12 de novembre del 2013

Núria Gas, 5a al mundial de patinatge artístic de Xina


Un moment de la seua actuació
La patinadora de l'Aldea és superada només per les representants italianes i argentines. Núria Gas ha aconseguit una excel·lent cinquena plaça al Campionat del Món de patinatge artístic en la categoria junior, disputat a Xina Taipei. La representant del CP l'Aldea va competir a molt bon nivell, tot i ser encara el seu primer any a la categoria. En la primera jornada corresponent al disc curt, va iniciar el programa amb un gran DAxel gairebé complert, efectuant molt bones piruetes i amb només la nota negativa d'una caiguda en TSalchow del Combinat. Però com en ella és habitual, va estar en l'apartat de passos així com en la posada en escena on més va brillar, gràcies a un gran programa molt ben coreografiat pel seu entrenador Manel Villarroya. Finalitzava en una quarta plaça provisional, deixant molt bon sabor de boca als jutges.

En la segona i decisiva jornada, Núria va tancar la competició, competint després d'uns extraordinaris programes com el de Silvia Lambruschi. En la seua actuació va actuar amb convicció, encara que va cometre alguna errada a la recepció DAxel i del TLutz. Les seues piruretes i coreografia van ser excel.lents. Núria Gas va fer mèrits possiblement per ocupar el quart lloc que se li escapava en un White de 4 contra 3. Al final van pujar al podi les italianes Silvia Lambruschi en primer lloc, amb 523 punts, i Letizia Ghiroldi tercera, amb 484,500. El segon lloc va ser per a l'argentina Giselle Soler amb 519,600. La seua compatriota Camilla Bergamaschi va ser quarta amb 474,500, mentre Núria Gas, quinta, va sumar 472 punts.

Font: http://www.ebredigital.cat. Aquí podeu veure el vídeo de la seua actuació del dia 9 de novembre: http://www.youtube.com/watch?v=hPt1VN5Px4Y