dimecres, 6 de novembre del 2013

Els alumnes de Batxillerat assisteixen de públic al programa "Divendres" de TV3



El dimecres dia 30 d'octubre, alguns alumnes de 1r i 2n de Batxillerat van anar a Barcelona per fer de públic al programa Divendres de TV3, dirigit per Xavi Coral, que presenta el programa des del plató, i per Espartac Peran, que cada setmana visita una localitat diferent.

Van anar-hi acompanyats per les professores de Llengua Castellana i Literatura Ana Borbón i Pilar Ezpeleta. L'objectiu d'aquest viatge era estar en un rodatge i aprendre com funcionen els mitjans de comunicació. Els alumnes que hi van anar ens han contat que va ser una experiència agradable i divertida, ja que van aprendre moltes coses sobre el món de la televisió. Alguns d'ells s'esperaven que tot fos més gran, però en realitat el plató era més reduït i no hi havia tantes persones treballant-hi. Tot estava controlat per un regidor, que anava dient al públic quan havia d'aplaudir, i també controlava el temps que havien de dedicar a cada part del programa. El so del públic és controlat des de una cabina que hi ha amagada, des d'on s'insonoritzava el so emès pel públic quan convenia.

El programa que van presenciar anava de temes de l'actualitat, d'interès general i de política. A més, dos persones hi van ensenyar un projecte emprenedor molt interessant.

Agraïm la col·laboració dels alumnes Cayla Barry, Joan Curto, Guillem Pascua i Sergi Prats.

Marina Baymakova, Sara Gutiérrez i Stefania Lungu