divendres, 29 d’abril del 2011

ACTUACIÓ DEL GRUP DE TEATRE DE L'INSTITUT


El dimecres dia 30 de març al teatre-auditori Felip Pedrell de Tortosa el grup d'alumnes de l'optativa de teatre de 3r d'ESO van interpretar l'obra El malalt imaginari, del dramaturg francès Molière. Els alumnes intèrprets, i el paper que van representar, són aquests: Pau Buera (Argant), Gemma Rodríguez (Belina), Marc Montesó (Diafoirus), Núria Falcó (Clean), Míriam Terol (substituta de Dorina), Ashley Rosa (presentadora), Nerea Fabra (presentadora), Paula Príncep (Angelica), Marc Sansaloni (Tomas Diafoirus), Arnau Bertomeu (Ferums), Carles Sahraoui (Purgot), Gemma Panisello (Dorina) i Montse Simón (Toneta), en companyia i sota la direcció del professor Manel Marqués (que va haver de fer el paper dePurgot, en substitució de Carles Sahraoui).

No és el primer cop que els alumnes de l'Institut de Camarles van al Felip Pedrell de Tortosa a actuar, el curs anterior també van participar en aquesta mostra. El treball de preparació de l'obra no va estar exempt de dificultats, perquè en els assaigs alguns alumnes no s'implicaven prou i no es responsabilitzaven de la seua tasca. Abans de sortir a escena, els alumnes se sentien una mica nerviosos, però la relació entre ells era molt bona i això els va ajudar. Els actors s'havien estudiat bé el paper, tot i que a l'hora d'actuar els nervis els van fer quedar en blanc en algun moment, però van saber improvisar i sortir-se'n.

El professor Manel Marquès, que ha estat preparant els alumnes durant tot aquest temps, ens explica que al llarg del curs tots han estudiat força, encara que en algunes classes hi ha hagut de tot. Va agrair a Pau Buera, el protagonista, que té uns bons recursos a l'escenari, el fet de seguir-lo i ajudar-lo.

Joan, Sergi, Eva, Aleix i Josep