divendres, 12 de novembre del 2010

ELS JOVES I LES MOTOS


     Els joves de avui dia tots tenen moto o en volen tenir. Ara fa poc van publicar una nova llei que retarda l'edat a partir de la qual es pot conduir motocicleta. A partir d'ara no serà als catorze sinó als quinze anys; a més, no es pot portar un passatger fins als setze anys.
     La majoria d'accidentats en moto és per excés de velocitat i les causes principals de mort o ferides greus són degudes a portar el casc mal lligat o no portar-ne.
     Els avantatges de tenir carnet i moto són, entre altres, que pots anar on vulgues, tenir més llibertat i no depens dels pares perquè et duguen cap aquí i cap allà.
     Voldríem acabar dient que hem de tenir més coneixement i responsabilitat en aquest sentit, ja que la moto no és un passatemps, hi ha molta gent que no ho veu així.

Eva, Aleix i Josep

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu que vos ho digue, però hi ha dades que no són certes en el que dieu. Per exemple, no pots portar a ningú al ciclomotor fins als divuit anys.

Anònim ha dit...

Que siiiiiiiiiiiiiiiiiii, que la moto és un perill i els moteros uns locos. Però i els que aneu en cotxe que no teniu en conte que natros anem sobre dues rodes?
Enllaunats que sou uns enllaunats!!!

Anònim ha dit...

Soc el d'abans, mireu aquest youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=knTXxzwNZ0U