divendres, 19 de novembre del 2010

ELS JOVES I LA MODA


Avui en dia, la moda és un aspecte que tenim molt present els joves. Encara que no ho sembli, influeix molt en la nostra vida tant personal com social, ja que en la majoria dels casos ens vestim d'una manera determinada per agradar als altres i a nosaltres mateixos.

La moda és un tema que afecta de maneres diferents a cada persona, ja que n'hi ha que sempre la segueixen, els agradi o no. En canvi hi ha altra gent que vesteix com vol, i no es deixa influenciar per les modes, sinó pel que li agrada portar. Afecta més a les dones que als homes. Moltes de les dones s'han hagut d’adaptar a la imatge determinada per la “moda”, suposadament per a fer-les més “belles i atractives”. Molt sovint sense tenir-ho present, han vestit amb el que els homes consideren “atractiu”. La moda marca molt a les noies, ja que quasi totes, intenten anar sempre a l'última. En aquest cas, també pot afectar la bellesa externa de la persona, ja que també pot arribar a baixar-nos l'autoestima si no estem satisfets amb nosaltres mateixos. La roba està feta per a certes talles, i a les persones que no tenen aquestes talles determinades els toca anar a botigues especials i anar a altres llocs on no venen la roba tan actual. Llavors això és un fet que els desanima bastant.

En la moda no tan sols és important la roba si no que també són importants els complements com ara el maquillatge, les sabates, el perfum... Ha anat evolucionant molt durant la nostra existència, tot i que ara, amb el temps, tornem a emprar coses utilitzades en modes passades. Depenent el lloc on estàs o on vius, hi ha un tipus de moda determinada. Tot i que amb el pas del temps les modes van canviant, hi ha tribus urbanes que creen la seua pròpia moda i se senten identificats perquè comparteixen uns gustos i unes característiques determinades. Es poden reconèixer amb la seva forma de vestir ja que és molt particular.


Sílvia Torres i Natàlia Mauri

1 comentari:

Anònim ha dit...

No asteu al dia!!! Sou les primeres que us moriu per la roba i us gasteu un dineraL!!!
Presumides