divendres, 15 de març del 2013

Les corrides Taurines D'Alfara

Avui m'he parat a llegir un article sobre les 'Les corrides Taurines D'Alfara de Carles'. L' article deia que estaven pensant posar una nova llei per aquestes festes taurines i així  utilitzar les corrides taurines com a espectacle turístics per aportar beneficis econòmics.

Jo hi estic d'acord però crec que hi hauria una polèmica amb els antitaurins, perquè una cosa es per a les festes taurines catalanes i un altra cosa es utilitzar-los per aportar diners com animals turístics. També el que trobo que esta be es que el PP garanteix que els animals no sofriran i que pugin ser un espectacle am totes les seves garanties. CIU diu, que malgrat la insistència, prefereix optar pel silenci i ICV pensa,segons la diputada Hortènsia Grau que la llei es molt clara, i aquest tipus d'espectacles no hi entren.

Per acabar, jo deixaria les coses com estaven abans, però sempre cuidant els animals, perquè podem xala,gaudir i divertir-nos igual sense fer mal al animals.



Cristian Tomàs Verges   

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roger ha dit...

has fet una faena molt bona, segueix així!

Belen Bladé Ginovart ha dit...

Em sembla prou bé que una població vulgui tenir aportacions turístiques que els donen beneficis, però els antitaurins s'hi oposaran segur. Això sí, si el PP compleix la seva norma no tenen perquè queixar-se.