dijous, 14 de març del 2013

COMENÇEN LA DESCONTAMINACIÓ DEL PANTÀ DE FLIX

El dia 7 de març de 2013, el Secretari de l’Estat de Medi Ambient ha donat per fi el consentiment de descontaminació del pantà de Flix. Jo, en la meva opinió, penso que tant per al medi com per a les persones , això s’hagués hagut de fer molt abans. Ara segons ens explica la notícia, les persones que feien ús de l’aigua del riu, en cas que el procés de descontaminació afecti les aigües avall del pantà, hauran de ser abastides amb cubes d’aigua.
Aquesta descontaminació crec que serà bastant difícil i que no hauria d’haver estat aparcada tant de temps, ja que treure 700.000 tones de residus químics no serà tan fàcil com diuen ells. El que passa, en la meva opinió, és que ho han apurat massa i ara la despesa de les obres i el temps de durada és més elevat, perquè podent extraure-ho quan hi havia més poca quantitat de residus no calia esperar a gastar 165 milions d’euros en les obres i 2 anys en procés de descontaminació i durada de les obres.
Sobretot reivindico que respectem el medi ambient i tot el que tenim al voltant, ja que potser arribarà un dia que ja no ens respectin a nosaltres.



Laia Giné Bertomeu