dimarts, 17 de desembre de 2013

Club Patí L'aldea


El Club Patí l'Aldea és un club esportiu amb la finalitat de promoure la pràctica del Patinatge Artístic sobre rodes. Està en funcionament des de l'any 1983, va ser fundat per un grup de pares i mares aficionats al patinatge, motivats per la possibilitat d'aportar una alternativa per als més joves tant del nostre poble com de pobles veïns. Al principi es va constituir com una secció de la Unió Esportiva Aldeana. Actualment és un club independent amb els seus propis estatuts i registrat com entitat esportiva en el Consell Català de l'Esport.

En un primera etapa no es disposava de pista adequada per a patinar, els entrenaments es realitzaven en condicions precàries i/o amb desplaçaments a algun poble veí. Més endavant, els membres de la junta i els pares i mares van decidir construir la seva pròpia pista a l'interior del recinte de les instal·lacions del camp de futbol de la U.E.A. Actualment encara s'usa aquesta pista i a més a més la pista del poliesportiu municipal.

El nombre de patinadors inscrits oscil·la al llarg dels anys: poden estar entre 30 i 50 inscrits tant del nostre poble com d'altres poblacions.

Com un acte central per al funcionament del Club es celebra, des del primer any d'existència, un festival de patinatge. Les actuacions que es duen a terme són fruit del treball i preparació de molts mesos de tots els que formem el club: patinadors, tècnics, pares i mares.

Sergi Simon i Agust Bertomeu