dimarts, 25 de març del 2014

CIGARRETS ELECTRÒNICS


Ruiz va publicar la instrucció 08/2013 del CatSalut per «protegir» la salut pública davant del riscos que genera la proliferació de cigarretes electròniques. En aquest sentit, es «garanteix que els centres sanitaris d'utilització pública continuïn sent espais amb un aire lliure de nicotina i de fum de tabac».

Una instrucció que pensa estendre a zones educatives, infantils, administracions públiques, transport públic o serveis d'atenció al ciutadà. Al capdavall, el CatSalut s'atenia a les recomanacions que el passat mes de novembre va emetre l'Agència de Salut Pública de Catalunya que va proposar les mateixes restriccions pel tabac electrònic que pel tabac normal, fins i tot, en la publicitat dels seus productes.

«El consum de cigarretes electròniques és un fenomen relativament nou en el nostre entorn, que suposa un repte per a la salut pública», assegura el conseller, una premissa quefile:///home/alum-01/Documents/els%20cigarrets%22 i serveix per advertir que sinó s'articula una legislació estatal, la Generalitat tirarà pel dret.

Maria Montesó

1 comentari:

Redacció ha dit...

Molt bé, Maria, bon tema. Caldria que revisesses l'últim paràgraf, on hi ha una cosa estranya. I caldria indicar qui és este "Ruiz" amb què comences el text (el conseller de Sanitat de la Generalitat, Boi Ruiz).
Fins aviat