dimarts, 11 de febrer del 2014

Sotida a Barcelona, a veure Tricicle

El dia 30 de gener els alumnes de 4t i els de l'optativa Fem una revista de 3r vam fer una excursió a Barcelona. Vam sortir a les 8:30 h del matí i vam arribar-hi a les 10:15 h. Vam baixar al Parc de la Ciutadella, on està el zoo. Per passar el matí, els professors ens van organitzar una activitat pel parc, ja que la visita que havíem de dur a terme als estudis de TV3 ens la van suspendre amb motiu de la vaga que efectuaven justament aquell mateix dia.

A les 12:30 h, ja esmorzats, ens vam dirigir cap al Maremàgnum caminant. De camí, vam passar pel costat del Mercat del Born, vam entrar a l'església Santa Maria del Mar i, en sortir, vam veure el Fossar de les Moreres, lloc de rellevància ara que es commemora el tricentenari de la Guerra de Successió. Al Maremàgnum ens van deixar estar sols per poder dinar i pegar una volta per les botigues. A tres quarts de tres, vam sortir d'allí per anar al teatre Poliorama a veure l'obra Bits de Tricicle, passant per la Rambla.

Va començar a les 16:00 h i va acabar a les 17:15 h. Va ser una obra de molt d'humor, relacionada amb Internet i les noves tecnologies i plena de gags divertits. A les 17:45 h vam tornar a buscar l'autobús que estava al final de la Rambla on està l'estàtua de Colom, per poder tornar a casa. A les 20:00 h vam arribar a l'institut de Camarles.

Maria Montesó, Sergi Simon i Agust Bertomeu.