dijous, 31 de gener del 2013

Amanecer II

 

El final èpic promès ha arribat i els seguidors de la saga Crepúsculo ho celebren amb alegria i tristesa. Ens diuen adéu el vampir Edward, la tímida mortal Bella i el licantrop Jacob. El final d'aquesta saga ha arribat fins a eclipsar d'alguna manera el final de Harry Potter.

En aquesta nova part apareix Bella en forma de vampira, esposa i mare. La seva filla Renesme, que creix de manera descontrolada, és mig mortal i mig vampira. Però els Cullen veuran amenaçada la seva felicitat per culpa d'Irina, membre dels Denali, la qual observa amb interès a Renesme, arribant a la conclusió que es tracta d'una nena immortal. Això viola la llei dels vampirs, i el seu càstig ha de ser la mort.

Hi ha aspectes molt interessants en aquesta pel·lícula, com ara la lluita final, la qual provoca moltes emocions i moments intrigants. Encara que la majoria d'espectadors esperaven un final més impactant, la pel·lícula va ocupar el 7è lloc en les millors estrenes d'Estats Units, amb 340,9 milions de dòlars a taquilla.


Belen Bladé Ginovart, Diana Sheremet.