dijous, 17 de març del 2011

SORTIDA PCEE A MÓRA


El dimecres dia 9 de març, els alumnes d'alguns instituts de les Terres de l'Ebre, van fer una sortida a Móra d'Ebre, per a practicar diferents esports. Quan vam arribar ens van donar una motxilla amb una barreta energètica, aigua, un suc i un refresc.

Als alumnes els va agradar el que van fer. Hi havia 47 activitats diferents, però cada institut només en va realitzar nou, perquè cada centre va fer nou rotacions de vint minuts, i cinc minuts per canviar d'estació i al final de les rotacions, ens van reunir al pavelló i van fer una exhibició de balls.

Hi havia jocs coneguts, com el futbol, handbol, minigolf, jocs clàssics (bitlles,mocador, salta corda), bàdminton i jocs no tan coneguts com el futbolí gegant, en el qual els jugadors són persones, pista neta, paintball làser, pista americana, i jocs modificats com futbol vòlei, futbol tennis o rugby però asseguts al terra.

Del nostre centre hi van anar 3 professors i 48 alumnes, deu de cada curs i vuit monitors, no vam tenir cap problema amb ningú, però algun monitor/a anava una mica perdut. En general als alumnes participants no els ha semblat cansat, els ha agradat, tot i que van trobar una mica pesada l'actuació final, i els agradaria tornar-hi l'any que ve. Agraïm als alumnes que ens han facilitat informació la seva col·laboració.

Joan, Sergi, Eva, Aleix i Josep.