dissabte, 19 de març del 2011

Sortida dels alumnes de batxillerat a la UAB

El passat 9 de març els alumnes de 1r i 2n de batxillerat van fer una sortida a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ens hem apropat a alguns d'ells perquè ens expliquen una mica el que hi van trobar.

Els van ensenyar el campus, les facultats, les carreres que s'hi podien cursar, les sortides de cada carrera i, per últim, tots els serveis que hi havia allí: perruqueria, cine, botiges de roba...

Quan van arribar els van donar una volta en autobús per ensenyar-los tot el recinte. Després es separar per estudis: lletres, tecnologia i ciències. A alguns alumnes els van aclarir els dubtes i els van ajudar molt, però en canvi a d'altres no els ha servit de gaire. Un dels aspectes que els va resultar profitós va ser que els van dir totes les assignatures de cada carrera. Algun alumne també creu que els van intentar convèncer que anessin a estudiar allí.

Pel que fa a l'opinió, a alguns els va agradar molt aquesta sortida, però en canvi no els va convèncer gaire la Universitat, perquè està molt allunyada de la ciutat, tot i que com a contrapartida hi ha molts d'avantatges i serveis.

Agraïm la seua col·laboració i disponibilitat per a explicar-nos-ho tot.

Aitor, Didac, Míriam i Arantxa.