dimecres, 10 de desembre del 2014

Viatge a Burgos



Els alumnes de segon d’ESO van viatjar a Burgos per realitzar una  inversió lingüística. Aquest viatge formava part d’una beca que van guanyar el curs passat del Ministeri d’Educació i Ciència. Estava destinada per als alumnes que l’any passat feien primer, el treball es va presentar al concurs i enguany es va notificar que havien guanyat.
En aquest viatge van participar 25 alumnes a més dels professors Joaquim Crisol i Elizabeth Dolz. L’alumnat que va participar va ser escollit pels professors d’anglès, que van seleccionar els que tenien millors notes d’anglès.
La sortida es va dur a terme durant una setmana i es van allotjar en un alberg de joventut. Durant aquesta setmana, totes les activitats es van realitzar en anglès. Pel matí, feien classes i una sortida en un medi natural de la zona (coves de san Bernabé)  i per la tarda treballaven en el projecte amb diverses tasques.
Els alumnes van realitzar diferents treballs sobre l’ecologia, el reciclatge, la diversitat cultural i la globalització amb activitats com el teatre i power points.
Aquesta experiència va ser molt satisfactòria perquè els alumnes van aprendre molt i van saber què era realment conviure amb una altra llengua.

Josep Viñes, Albert Panisello