dimecres, 21 de maig del 2014

Trobada de grups instrumentals d'Instituts de les Terres de l'Ebre


Imatge d'arxiu
El passat dia dimarts dia 20 de maig, alguns alumnes escollits pel professorat de Música van anar a Tortosa per a la participar en la VIIIa trobada de bandes musicals.

L'hora de sortida del centre va ser a les 9.00 h del matí, i l'hora de tornada les 13.30 h.
Els instituts participants van ser l'Institut de tecnificació d'Amposta, l'Institut Mare de Déu de la Candelera, de l'Ametlla, l'Institut de Roquetes i el nostre.

Primer va tocar l'Institut d'Amposta, amb un conjunt instrumental de música clàssica, amb violins, saxofons, clarinets, trompes, trompetes, percussió... El segon institut va ser el de Roquetes, el qual va exposar una actuació amb predomini de flautes, però també amb alguns altres instruments i amb la participació d'alguns alumnes que van cantar. El tercer va ser el nostre institut. Vam tocar aquestes cançons: Loked out of heaven de Bruno Mars, Cero de Dnai Martin, Mal de amores de Juan Magan, Mi lamento de Dani Martin i, finalment, No dejes de soñar de Manuel Carrasco. Totes les cançons van ser tocades amb flauta i amb l'acompanyament de percusió i piano, menys la de No dejes de soñar, que va comptar amb la col·laboració d'alguns alumnes de 4t d'ESO, que van tocar fer ritmes amb uns pots de pintura. Per acabar l'actuació va participar l'Institut Mare de Déu de la Candelera, on tots cantaven i tocaven alguns fragments de la cançó amb flauta, i un noi tocava la bateria i un altre la guitarra elèctrica. A més, dos d'ells van fer dos balls clàssics, mentre els seus companys tocaven.


Laia Ballesté i Míriam Montero